Foto: ©Mónica Lou
Foto: ©Pedro Vidal

"Hauríem de considerar perduts els dies en què no hem ballat almenys una vegada."  Friedrich Nietzsche.

 

Centre de Dansa de Catalunya. Escola de Ballet clàssic a L' Hospitalet de Llobregat, Barcelona. Directors Joan Boix y Roser Muñoz

Benvinguts al CDC, el Centre de Dansa de Catalunya.

El nostre centre de 600 m2 és el resultat de la nostra experiència com a Primers Ballarins a nivell internacional durant dues dècades.

  La nostra filosofia de treball és arribar a transmetre el respecte i l'amor que la dansa en totes les seves facetes pot oferir-nos.

Per experiència sabem que la serietat en les classes, el rigor en la preparació de cada espectacle i insistir en el detall són primordials per a aconseguir un resultat òptim.

 

    Roser Muñoz Joan Boix

      Directors CDC

Últimes Notícies
PHOTO-2021-06-28-00-38-11.jpg

07.06.2021

Saïd Ramos contractat a la prestigiosa  Scala de Milan

Orgullosos d'anunciar que Saïd Ramos, alumne de formació IV, ha estat contractat per la companyia del prestigiós Teatre de la Scala de Milan.
Saïd començara la seva temporada a la fi d'agost sota la direcció del nou director Manuel Legris.
Durant 7 anys Saïd ha anat millorant i conquistant fites, aconseguint aquests últims anys ser el guanyador de la primera edició del programa de RTV1 "Prodigios" o finalista del Prix de Lausane. La seva carrera comença en un dels Teatres més famosos a nivell mundial. Felicitats Saïd!
IMG_3513.jpeg

Xa Yue García y Saïd Ramos: Gales de Dansa

 Ya Xue García i Saïd Ramos, alumnes de formació IV han representat aquest últim trimestre al nostre Centre en diferents Gales de Dansa:
21.05.2021.Gala Internacional “Homenatge a la Dansa”  en el Centre Cultural de Terrassa
26.05.2021. 28 Gala del Dia Internacional de la Dansa, Convocatòria Premis Ciutat de Castelló i Premi Fundació Dávalos Fletcher
15.07.2021. Gala Benèfica “Catalunya Dansa Contra el Cancer” a l' Auditori de Girona.

191522130_4525677770794173_6983271925658309977_n.jpg

24.05.2021

"La flauta mágica" al Palau de la Música

Alguns dels nostres alumnes de Formació I han participat durant diverses funcions en l'Òpera "La flauta màgica" al Palau de la Música Catalana de Barcelona.

22.05.2021

XI Premi Jujol de Dansa Jove 2021

Alumnes de Formació I i III van participar al XI Premi Jujol.
Xayue García i Sarah Gros van obtenir Primers Premis en les seves categories!

Saïd Ramos, alumne de CDC, participant del Prix de Lausanne

November 05, 2020

Saïd Ramos, alumne de Formació ha estat seleccionat entre 399 candidats a nivell mundial per participar en el prestigiosos "Prix de Lausanne" en la seva 49 edició que tindrà lloc el proper mes de febrer.

Quatre alumnes Espanyols participaran en aquesta edició. Tres actualment estudiant en Conservatoris Nacionals i Saïd, únic participant nacional d'aquesta edició estudiant d' una escola privada.

Els desitgem a tots que tinguin una gran experiències.

Lian Sanchéz, alumne de fromació-3 contractada pel Ballet du theatre du Capitole de Tolosa, França,

July 13, 2020

A partir d'aquest agost la  Lian formarà part de la companyia Francesa. Quatre cursos passats a la nostra escola i residència. Li desitgem tot el millor a una alumna que no ha parat de progressar.

Arnau Velàzquez, alumne de fromació 4 contractat pel Ballet Nacional de Croacia

January 20, 2020

Aquest darrers 2 mesos  ja va estar ballant a la producció de l'Òpera "Mort a Venècia" a la Royal Òpera House de Londres. Així que estem molt contents, per ell i evidentment per nosaltres !! Moltes Felicitats  Arnau!!

Concert de Reis a RTVE amb Saïd Ramos

January 02, 2020

Saïd Ramos, alumne de Formació, va actuar en el concert de reis de RTVE com a guanyador de la primera edició de el Concurs televisiu "Prodigis" 

Maria Galipienso, alumna de Formació a l'Òpera de Niça

November 04, 2019

 Maria Galipienso, alumna de Formació-4,  fa unes setmanes que esta  treballant a França, contractada per l'Òpera de Niça per el Ballet "Pas de dieux" al desembre a l'Òpera Francesa.

Tornada a l'escola, CDC a "La vanguardia"

September 18, 2019

Entrevista a Joan Boix, sobre el nostre centre.

Joana Torello, alumna de fromación-4 contractada pel Ballet du theatre du Capitole de Tolosa, França,

January 01, 2020

Joana, ha estat contractada per formar part en la companyia francesa (on també van treballar els seus professors de CDC) Alumna exemplar, ha estat tot un plaer treballar amb ella aquests anys. Li desitgem una bella carrera i amb una de les millors companyies de França. Toi, Toi, Toi

Ada González, Ballarina Solista de l'Òpera Nacional de Bucarest, Romania ballarà en la nostra "Giselle"

April 21, 2019

Ada González (Ballarina solista de l'Òpera Nacional de Bucarest) ens dóna el plaer de tornar a "casa" com a ballarina Convidada en els nostres espectacles de "Giselle" d'aquesta temporada. Un privilegi per als nostres alumnes actuals poder compartir escenari amb els seus predecessors, referents i mostres del treball del nostre centre! Teatre Joventut 11,12 de maig 2019 Centre Cultural de Terrassa 19 de maig.

Julia Figueres, alumna contractada pel NEW Junior Ballet Dortmund, Alemanya

April 21, 2019

Felicitats a Julia Figueres, alumna de Formació 4, que ha aconseguit a partir d'agost un contracte amb el NRW Junior Ballett Dortmund dirigit per Xin Peng Wang.Y També estarà amb en l'English National Ballet per a la producció de "Ventafocs" Alumna exemplar durant aquests anys. Molta Merda Julia !! Toi, toi, toi !!!

Saïd Ramos al concurs "Prodidios"

January 01, 2020

​El nostre alumne de formació saïd Ramos, concursant del programa de televisió "Prodigios" de TV Espanyola

1 / 1

Please reload